Herman Smet van Thesora

Herman Smet

Herman Smet beschikt over de grootste ervaring in ons kantoor. Hij studeerde in 1980 af als Gegradueerde in de Handelswetenschappen, en vulde dit diploma aan met een specialisatie in Marketing en Distributie (1981) alsook met een Graduaat in de Fiscale Wetenschappen (1985).

Na de toetreding bij Kantoor A. Vindevogel in 1981 en een daaropvolgende jarenlange succesvolle samenwerking, legde Herman in 2004 – via een management buyout, samen met Paul Speeckaert – de basis van het huidige Thesorafisc.

Herman Smet heeft een jarenlange ervaring in alle aangelegenheden rond directe belastingen, en heeft hierbij voor het kantoor goede contacten en een solide reputatie opgebouwd bij o.a. de overheidsdiensten.

Zijn aandacht gaat voornamelijk uit naar kleine en middelgrote handelsondernemingen, alsook naar particulieren (personenbelasting) en eenmanszaken. Sinds het prille begin van het ontstaan van het Instituut der Accountants (IDAC), later ITAA geheten, is Herman ingeschreven als accountant-belastingconsulent.

Herman spreekt vlot Nederlands en Frans.

Herman is sinds 1/05/2023 op pensioen gegaan en heeft zich uit Thesora terug getrokken. Thesora bedankt hem voor de jarenlange inzet sinds de vroege jaren 80!

Lijkt onze service je wat? Neem contact met ons op.